Over Hofstede Meerkerk

Welkom bij Hofstede Makelaardij Meerkerk!

Wij hebben het mooiste vak van de wereld, en dat allemaal in onze eigen regio! Constant zijn wij bezig zijn met het verwezenlijken van woondromen. Wij kennen hierdoor alle mooie plekjes en weten precies waar het heerlijk wonen is.

Bij Hofstede Makelaardij Meerkerk werken wij (Gerco, Ruben, Nicole en Marloes) iedere dag met veel inzet om voor u de beste deal te sluiten. Want dat is eigenlijk wat we er écht leuk aan vinden: zorgen dat u kunt genieten en dat  alle zaken rondom de aankoop of verkoop van uw woning goed geregeld zijn. Niet te snel toehappen maar de juiste balans vinden. Wij blijven nuchter, terwijl u verliefd bent geworden op uw droomhuis. Ook de juridische zaken regelen wij met een scherp oog voor detail!

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een aankoopadvies, een taxatie of een gratis waardebepaling van uw woning. Door onze kennis van de regionale markt kunnen wij een goed onderbouwd advies geven.

U vindt ons op het Raadhuisplein 1 in Meerkerk. Loop gerust eens binnen of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0183-35 99 40. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Wilt u ons kantoor nu al bekijken? Bekijk dan eens de virtuele tour van ons kantoor!