Type Alblas (kavel 8) ong

€415.000

GROOT-AMMERS
Verkocht
Beschrijving

De vrijstaande woning type 'Alblas' heeft een slimme indeling in een compact jasje en is gelegen op een ruim kavel van ca. 404 m². De woonoppervlakte (ca. 88 m²) is onder andere verdeeld over een woonkamer met open keuken en een bijkeuken, op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Daarnaast is de woning voorzien van een ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen wat betekent dat de woning volledig voldoet aan de hedendaagse eisen en comfort. De woning wordt standaard zeer compleet geleverd. U dient enkel nog zorg te dragen voor de afwerking zoals de vloer- en wandafwerking, de keuken en de huisaansluitingen.

Bouwwijze
De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning meer inhoud dan een traditioneel gebouwde woning. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6).

Wijzigingen en configuratie van uw woning
U kunt op de website van Goedhuis.nl deze woning -weliswaar tegen meerprijzen- helemaal naar uw zin configureren c.q. upgraden.

Groot-Ammers
Door de landelijke ligging van de woning ligt de polder praktisch in uw achtertuin. Groot-Ammers typeert zich door zijn prachtige, uitgestrekte polders met boezems en windmolens en de door zijn ligging aan rivier de Lek. Daarnaast kent Groot-Ammers veel behouden historie zoals het historische slot Liesveld. Het centrum biedt allerlei voorzieningen en faciliteiten op het gebied van winkels, onderwijs, horeca, medisch centrum en een breed scala aan (sport)verenigingen.

Over Goedhuis (onderdeel van Welstand Bouw B.V.)
Een vrijstaande woning bouwen, dat is je droom. Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk genieten van een nieuw thuis. Een plek waar je hart ligt. Toch kijk je op tegen het proces. Trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken worden niet nagekomen, geen transparantie…

Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwer dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering.

Deze informatie is met zorg samengesteld en bedoeld om een impressie te geven van de woning. Aan eventuele afwijking(en) in afmeting(en), metrage(s), prijzen of uitvoering(en) kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning: Eengezinswoning
Bouwjaar: 2021
Woonoppervlakte: 88 m²
Perceeloppervlakte: 404 m²
Inhoud: 350 m³
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Verdiepingen: 2
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: ja
Kwaliteit tuin: aan te leggen
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: geen garage
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water: elektrische boiler eigendom
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: uitstekend
Onderhoud buiten: uitstekend
Soort dak: zadeldak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op