Lekdijk 25E

€598.500

AMEIDE
Beschikbaar
Beschrijving

Riant en comfortabel wonen met fantastisch uitzicht op de rivier!
Lekstaete is een project van 7 exclusieve appartementen.

OPEN HUIS: hartelijk welkom a.s. zaterdag 30 november tussen 10.00 - 12.00 uur, om vrijblijvend het appartement te bezichtigen en het uitzicht te bewonderen.

Enkele specificaties van dit appartement:
• Woonkamer en open keuken met een afmeting van ca. 74 m²
• Inpandig balkon van ca. 17 m²
• Hoofdslaapkamer ca. 16 m² en 2e slaapkamer van 14 m²
• In de koopsom is een stelpost opgenomen voor de keuken à € 10.000,-.
• Badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. In de koopsom is een stelpost opgenomen voor het sanitair à € 4.000,-. Voor het tegelwerk is een stelpost à € 40,- per m² inbegrepen.
• Optioneel 2e badkamer beschikbaar
• Separate toiletruimte in de hal
• Separate ruimte voor CV en opstelplaats wasmachine / droger
• Vaste kastruimte in de hal
• Privé berging en privé parkeerplaats in het souterrain
• Tweemaal openslaande deuren naar terras aan de voorzijde van het gebouw
• De gehele woning is voorzien van vloerverwarming
• Energiezuinig met energielabel A+++

Lekstaete
Prominent op de Lekdijk, mét het fantastische uitzicht op de rivier, is dit statige project gerealiseerd. Na verhuizing van het gevestigde landbouwmechanisatiebedrijf ontstond een mooie kans voor het realiseren van dit gebouw. De locatie ligt aan de entree van het dorp, aan de rand van het karakteristieke oude centrum van Ameide. Aan de bocht in de rivier de Lek, biedt deze ligging garantie op een indrukwekkend schouwspel van scheepvaart, pleziervaart en de mooie Hollandse luchten! De voorzieningen als winkels, gezondheidscentrum, en dergelijke, zijn op korte afstand van de locatie gelegen.

Het gebouw is een ode aan de historische bebouwing aan de Voorstraat en de Dam te Ameide. Fraaie herenhuizen geven daar blijk van de rijke historie van het stadje Ameide. De diverse gevelelementen van de genoemde herenhuizen zijn verwerkt in deze nieuwbouw in oude stijl. Onder andere de wisselende baksteenkleuren, fraaie kroonlijsten bovenaan de gevels, passende kozijnverdeling, keramische pannen en sierlijke rollagen boven de kozijnen geven het pand onmiskenbaar cachet!

Het gebouw
De dubbele hoofdentree bevindt zich aan de voorzijde (noordzijde) van het gebouw, voorzien van een fraaie omlijsting. Via de hoofdentree is de centrale hal bereikbaar, waaraan de voordeuren van de appartementen zijn gelegen. De centrale hal en de bergingen en parkeerplaatsen in het souterrain zijn zowel via de lift als het trappenhuis bereikbaar. Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen, op de 1e verdieping zijn eveneens 3 appartementen gelegen, op de 2e verdieping is de penthouse als 7e appartement gelegen.

Ondergronds parkeren
In het souterrain van het complex zijn de bergingen alsmede de parkeerplaatsen gelegen. Voor ieder appartement is een eigen afsluitbare berging en een parkeerplaats beschikbaar.

Het appartement
Het appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming en heeft een ruim balkon. Dit appartement beschikt tevens over 2x openslaande deuren, naar het terras aan de voorzijde van het complex (dijkniveau). Ieder appartement is afzonderlijk voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en een zonneboiler. Zodoende is een duurzame en “gasloze” woning gecreëerd.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning:
Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: 137 m²
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 450 m³
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Verdiepingen: 1
Hoofdtuin: zonneterras
Oppervlakte hoofdtuin: 40
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: inpandig
Voorzieningen:
Garage: parkeerkelder
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water: zonneboiler
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: uitstekend
Onderhoud buiten: uitstekend
Soort dak: samengesteld dak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op