Woning verkopen

WAAROM ZOU IK VOOR HOFSTEDE KIEZEN?

Bij Hofstede Meerkerk laat u de bemiddeling bij de verkoop van een woning over aan één van de grootste NVM-makelaars in de regio. Ons dienstverleningspakket staat garant voor een succesvolle afhandeling van uw belangen.

U houdt van persoonlijke aandacht? En u waardeert een 'extraatje'? U bent bij ons verzekerd van een  dienstverleningspakket dat past binnen het wensen- en behoeftepatroon en dat op maat gemaakt is. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat met een beetje meer. Dat is waar Hofstede Meerkerk zich hard voor maakt.

Bij ons gaat u weloverwogen het aan- of verkooptraject in. En sluit u dat proces vervolgens met een goed gevoel af. Aan de hand van diverse berekeningen bepalen wij de reële waarde van de woning en we zetten ons uiteraard met maximale inspanningen in om de woning binnen een korte periode te verkopen of juist te kopen.

Hofstede Meerkerk beschikt over pure specialisten die precies weten wat u graag wil weten. Onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd of zijn bezig met een opleiding hiertoe. Daardoor weet u dat u te allen tijde met vakbekwame mensen te maken hebt.

Op de meest optimale manier brengen we uw woning onder de aandacht. Ons verkoopconcept kent diverse extra's en wordt door onze ondersteuning afgestemd op de marktsituatie en uw wensen. 

Wij bieden:

- 360-graden foto's

- Hoge ranking op Funda

- Interactieve plattegronden

- Professionele fotografie

- Hofstede wooncourant

Afspraak maken?