Verkopen

De verkoop van een huis gaat altijd gepaard met een groot aantal officiële stukken. Het moet allemaal kloppen; van een taxatierapport tot een voorlopig koopcontract en van de inschrijving bij het kadaster en de notaris tot de definitieve koopakte. Mogelijk zijn dat voor u geen gemakkelijke zaken, terwijl het voor Hofstede Meerkerk dagelijkse kost is. Wij begeleiden u daarom van A tot Z zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hofstede Meerkerk biedt u:

• Eerlijk advies
  • Experts in de onderhandelingen en het verkoopproces
  • Ervaring in de regio en kennis van de huidige markt
  • Een persoonlijk verkoopplan
  • Een kantoor dat samenwerkt met zes collega-makelaarskantoren in de regio.

Behalve die praktische en financiële zaken bij het verkopen van een huis speelt ook uw gevoel een belangrijke rol. Welk makelaarskantoor geeft u het beste gevoel? Dat is iets wat u het beste ervaart tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op om een kenningsmakingsgesprek in te plannen en om eventueel een gratis waardebepaling te laten uitvoeren.

Ik wil mijn huis verkopen!