Gratis waardebepaling

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Nodig ons dan uit voor een verkoopadvies en een gratis waardebepaling van uw woning. Geen tijd voor een gesprek? Dan is het misschien raadzaam om even te kijken naar onze 'haalbaarheidsscan'. We berekenen op afstand een geschatte waarde van uw huis middels deze scan. 

Uiteraard wil iedereen zijn huis graag zo ´goed' mogelijk verkopen. Maar wanneer is dat zo? Is het doel om uw huis snel te verkopen of wilt u liever de hoogst mogelijke prijs krijgen? En hoeveel tijd heeft u om de verkoop te voltooien? Wij zijn er om dat soort vragen samen met u te beantwoorden. Want ´goed´ verkopen heeft voor iedereen weer een andere betekenis. Waar iedereen het wel over eens is, is dat u van ons een goede begeleiding mag verwachten. We nemen u zaken uit handen, maken moeilijke zaken makkelijk en begrijpelijk en behoeden u voor al te grote risico's. En dat doen we dan ook nog eens tegen een eerlijk en scherp tarief.

Hoe gaat zo’n waardebepaling in zijn werk?

Het goed inschatten van de waarde van uw huis is pas mogelijk na een uitgebreid onderzoek. Hofstede Meerkerk zal u daarover op een eerlijke manier adviseren. 

Ik ben benieuwd naar de gratis waardebepaling!