Aankoopbegeleiding

Er zijn verschillende wegen te bewandelen tijdens de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Zo is het mogelijk alles zelf te doen of juist gebruik te maken van doorlopende begeleiding. Als tussenweg is er de mogelijkheid om een begeleidende makelaar in te schakelen op het moment dat u een huis gevonden heeft.

Natuurlijk is het voor u ook van groot belang om op de hoogte blijven van het aanbod en daarbij helpt Funda.nl u zeker op weg. Het is daarentegen veel vaker de wens om al in een vroeg stadium te weten wat er op de markt te koop komt. En wij kunnen u daarbij helpen.

Aangezien wij onderdeel uitmaken van Hofstede Makelaardij o.g. en samenwerken met zes verschillende kantoren, hebben we doorgaans een bijzonder goed beeld van wat er mogelijk in de verkoop zou kunnen komen. Door onze ervaring kunnen wij van onschatbare waarde zijn in de zoektocht naar een nieuwe woning.


Onze kennis van de woningmarkt en onze database levert geregeld een perfecte match op. Daarnaast houden wij eventuele nieuwe woningen voor u in de gaten en kijken we naar het huidige aanbod.

Op het moment dat we uw droomhuis gevonden hebben is het zaak om slim te onderhandelen om zo tot de scherpste prijs en voorwaarden te komen. Daarnaast zijn er allerlei andersoortige zaken die we voor u kunnen regelen zoals de controle en het doornemen van de (voorlopige) koopakte, het wel of niet laten uitvoeren van een technische keuring en de inspectie van de woning voordat u de stap neemt de notaris te bezoeken.

Wanneer u ons inschakelt zal de aankoopbegeleiding op een professionele wijze verlopen. En dat scheelt u weer heel veel rompslomp waar u niet op zit te wachten. Het is ook ons doel om als uw rots in de branding te fungeren wanneer het gaat om het taxatierapport, de complete begeleiding bij de (voorlopige) koopakte en het advies over de juridische aspecten. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan. En weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Ik zoek een aankoopmakelaar!