Prinses Marijkeweg 49

€230.000

MEERKERK
Verkocht
Beschrijving

Opgelet: nu te koop, deze leuke tussenwoning! Deze woning biedt zowel sfeer als wooncomfort. Door veel lichtinval, praktische ruimtes en de ligging van de woning is het prettig wonen. Daarbij is de woning verrassend ruim en voorzien van 3 slaapkamers, welke allen voorzien zijn van een dakkapel, en de mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer. Verder zijn zowel de achter- als voortuin riant te noemen. Kortom; een karakteristiek huis voor zowel starters als gezinnen!

PROCEDURE VERKOOP
Dit betreft een zogenaamde vrije verkoop woning van woningcorporatie Fien Wonen. De woning wordt verkocht middels een inschrijvingsprocedure. Het inschrijfformulier wordt toegelicht en aan u overhandigd tijdens de bezichtiging.

ROERENDE ZAKEN
Door de vorige bewoner worden enkele zaken ter overname aangeboden, meer informatie hierover treft u aan in de verkoopbrochure. Onze makelaars kunnen u hierover meer vertellen tijdens de bezichtiging.

OMSCHRIJVING VAN DE WONING
De woning is gebouwd in 1950. De inhoud meet circa 265 m³, de woonoppervlakte bedraagt daarbij circa 82 m². De perceeloppervlakte meet 150 m².

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping; woonkamer; open keuken in hoekopstelling voorzien van 5 pits-gasfornuis, afzuigkap en combimagnetron. Er is geen koel-vriescombinatie aanwezig, wel een aansluiting. De aanwezige vaatwasser wordt ter overname aangeboden; achterportaal met toiletruimte met fonteintje; bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping; 3 slaapkamers, allen voorzien van dakkapel (2016); badkamer (2012) met douche, toilet, en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: zolderverdieping met bergruimte, opstelling van cv-ketel (2014) en dakraam; mogelijkheid tot 4e slaapkamer.

RONDOM DE WONING
- De riante achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is voorzien van een stenen berging.
- De tuin is bereikbaar middels een achterpad.
- De woning is gelegen aan de rand van een gezellige woonwijk.
- Op loopstand zijn allerlei voorzieningen zoals winkels, scholen e.d.

GOED OM TE WETEN
Bouwwijze woning: bestaande, traditionele bouw
Muren: spouwmuur (geïsoleerd in 2018)
Vloeren: hout
Dak: zadeldak met pannen
Nutsvoorzieningen: aardgas-, water- en elektra, gemeenteriool, telefoon en kabel-tv
Installaties: de elektrische installatie bestaat uit 5 groepen + 1 aardlekschakelaar. Tevens zijn er 6 zonnepanelen op het dak aanwezig.

Gemeente- en waterschapsbelasting en kosten nutsbedrijven
• Onroerendezaakbelasting per jaar volgens laatste aanslag: N.B.
• Waterschapslasten per jaar: N.B.
• Voorschot energie (gas, elektriciteit) per maand: N.B.
Aan bovengenoemde opgaven kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de vermelde kosten variabel zijn en/of periodiek verhoogd worden, zoals onroerendezaakbelasting.

De woning wordt verkocht waarbij de volgende clausule(s) in de koopakte worden opgenomen:

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van de koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak circa 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van de koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kettingbeding
Verkoper legt hierbij aan koper de verplichting op dat koper het verkochte niet zal verhuren, verkopen of op andere wijze ter beschikking stellen met het oog op de uitoefening van een praktijk voor tandheelkunde, daaronder begrepen orthodontie, het vervaardigen en/of plaatsen van tandprothesen, het verzorgen van werkzaamheden op het gebied van mondhygiëne. Bij overtreding van het bepaalde in dit lid 3 verbeurt de koper of diens rechtsopvolger een boete van € 25.000,- per overtreding en € 2.500,- voor iedere dag dat deze overtreding voortduurt jegens De Knotwilg B.V. gevestigd te Utrecht, feitelijk gevestigd aan de Mauritsstraat 123, te (3583 HM) Utrecht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52013200. Een en ander onverminderd het recht van De Knotwilg B.V. om in dat geval naast de verbeurde boetes tevens aanspraak te maken op vergoeding van de werkelijke schade. Koper aanvaardt deze bepaling en verplicht zich deze bepaling na te komen en deze op te leggen aan iedere nieuwe opvolger in de eigendom bij wijze van kettingbeding in de opvolgende akte van levering.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1950
Woonoppervlakte: 82 m²
Perceeloppervlakte: 150 m²
Inhoud: 265 m³
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Verdiepingen: 3
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 58
Achterom: ja
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: geen garage
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water: c.v.-ketel
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op