Prinses Marijkeweg 13

€595.000

MEERKERK
Beschikbaar
Beschrijving

KIJK VOOR DE VIRTUELE TOUR DOOR DEZE WONING OP ONZE EIGEN WEBSITE!

Wonen in een prachtig, uniek pand… wie wil dat niet? Voor velen een droom die nu uit kan komen! Het perceel, de woning en de totale sfeer zijn dan ook indrukwekkend te noemen! De woning is een voormalige pastorie. Het karakter van deze woning is nog duidelijk zichtbaar door de aanwezigheid van de diverse authentieke kenmerken, zoals de erker aan de voorzijde en de en-suitedeuren in de woonkamer. Daarnaast is er de grote, open woonkamer, de hoge plafonds, veel lichtinval en veel ruimte door de royale kamers. Er zijn in totaal 6 slaapkamers waarvan één met een dakterras. De tuin is stijlvol aangelegd en past bij de sfeer van de woning. Daarnaast is er een garage, ruime schuur en terras aanwezig om buiten te kunnen genieten. Dit alles is gelegen in een rustige woonwijk, in de dorpskern van Meerkerk.

OMSCHRIJVING VAN DE WONING
De woning is gebouwd in 1940. De inhoud meet circa 677 m³, de woonoppervlakte bedraagt daarbij circa 196 m². De perceeloppervlakte meet circa 725 m² (perceel dient nog nader door kadaster ingemeten te worden).

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping, toegang tot kelder en toiletruimte met fonteintje en toilet; 1 slaapkamer; woonkamer en suite met erker aan voorzijde, vaste kasten en openslaande deuren aan achterzijde; keuken in L-unit met diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, separate vriezer, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en kunststof aanrechtblad; bijkeuken welke is voorzien van meterkast, vaste kast, C.V.-ketel en aansluiting van wasdroger en wasmachine.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping; badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche; 3 slaapkamers welke voorzien zijn van vaste kasten; dakterras welke bereikbaar is via slaapkamer 2.

Tweede verdieping: overloop met wastafel, dakkapel en aan beide zijden een berging; 2 slaapkamers welke voorzien zijn van bergingen en dakkapel.

RONDOM DE WONING
- De woning heeft een ruime, keurig onderhouden tuin op een perceel van circa 725 m².
- Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een verhoogd terras.
- De tuin is op het zuidwesten gelegen.
- De vrijstaande garage is voorzien van elektra, verwarming en een elektrische garagedeur.
- Er is een houten berging van circa 12 m² aanwezig.
- Er is voldoende plaats om te parkeren op eigen terrein.
- Allerlei dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, medisch centrum en scholen zijn op steenworp afstand aanwezig.
- Meerkerk is op 5 min rijafstand van de A27 gelegen.

GOED OM TE WETEN
Bouwwijze woning: bestaande, traditionele bouw
Vloeren: beton/hout
Dak: schilddak met pannen
Nutsvoorzieningen: aardgas-, water- en elektra, gemeenteriool, telefoon en tv-kabel.
Installaties: de elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen
Overige: naast de woning zal mogelijk in de toekomst een woning gebouwd worden.
Mogelijk asbesthoudende pijp in schoorsteenkanaal.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van de koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van de koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1940
Woonoppervlakte: 190 m²
Perceeloppervlakte: 725 m²
Inhoud: 677 m³
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 6
Verdiepingen: 3
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging: vrijstaand hout
Voorzieningen:
Garage: vrijstaand steen
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water: c.v.-ketel
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op