Broekseweg 71

€239.000

AMEIDE
Verkocht o.v.
Beschrijving

Nu te koop: leuke, instapklare eindwoning!

Deze eindwoning is in 2014 grotendeels opgeknapt, met onder andere een eigentijdse afwerking, fraai aangelegde tuin en een nieuwe keuken. De landelijke keuken heeft o.a. een grote oven met 6 gaspitten! De woning biedt daarnaast veel ruimte in de 3 slaapkamers, op de riante zolder en de schuur in de achterzijde van de tuin. Leuk wonen in een gezellige buurt, op loopafstand van diverse voorzieningen, nabij het centrum van Ameide. Het huis is instapklaar en is fijn wonen voor zowel een gezin als een starter!

PROCEDURE VERKOOP
Dit betreft een zogenaamde vrije verkoop woning van woningcorporatie Fien Wonen. De woning wordt verkocht middels een inschrijvingsprocedure. Het inschrijfformulier wordt toegelicht en aan u overhandigd tijdens de bezichtiging.

OMSCHRIJVING VAN DE WONING
De woning is gebouwd rond 1978. De inhoud meet circa 342 m³, de woonoppervlakte bedraagt daarbij circa 113 m². De perceeloppervlakte meet 135 m².

Globale indeling begane grond: entree/hal met meterkast; toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer met trapopgang naar eerste verdieping en trapkast; keuken voorzien van een fraaie, landelijke keukenopstelling met 6 pits-gasfornuis, koelkast en afzuiging en buitendeur.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping; 3 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkast; badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, kast en toilet.
Zolder: overloop; berg-/wasruimte voor wasmachine en cv-ketel; riante zolder met dakraam; aparte bergruimte.

RONDOM DE WONING
- Fraai aangelegde tuin op het noordoosten. De tuin is voorzien van een terras, vlonder, klein gazon en een stukje sierbeplanting.
- Elektrapunt en buitenkraan aanwezig.
- Er is een vrijstaande stenen schuur achter in de tuin.
- Een keurig onderhouden voortuin.
- Er is een mogelijkheid om rondom het huis te lopen middels een openbare steeg.
- Voldoende openbare parkeergelegenheid nabij de woning.
- Dagelijkse voorzieningen op circa 5 minuten loopafstand van de woning.

GOED OM TE WETEN
Bouwwijze woning: traditionele, bestaande bouw
Muren: spouwmuurconstructie
Vloeren: beton (type Kwaaitaal)
Dak: zadeldak met dakpannen
Nutsvoorzieningen: aardgas-, water- en elektra, gemeenteriool, telefoon en glasvezel
Installaties: de elektrische installatie is voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van de koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak circa 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van de koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kettingbeding
Verkoper legt hierbij aan koper de verplichting op dat koper het verkochte niet zal verhuren, verkopen of op andere wijze ter beschikking stellen met het oog op de uitoefening van een praktijk voor tandheelkunde, daaronder begrepen orthodontie, het vervaardigen en/of plaatsen van tandprothesen, het verzorgen van werkzaamheden op het gebied van mondhygiëne. Bij overtreding van het bepaalde in dit lid 3 verbeurt de koper of diens rechtsopvolger een boete van € 25.000,- per overtreding en € 2.500,- voor iedere dag dat deze overtreding voortduurt jegens De Knotwilg B.V. gevestigd te Utrecht, feitelijk gevestigd aan de Mauritsstraat 123, te (3583 HM) Utrecht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52013200. Een en ander onverminderd het recht van De Knotwilg B.V. om in dat geval naast de verbeurde boetes tevens aanspraak te maken op vergoeding van de werkelijke schade. Koper aanvaardt deze bepaling en verplicht zich deze bepaling na te komen en deze op te leggen aan iedere nieuwe opvolger in de eigendom bij wijze van kettingbeding in de opvolgende akte van levering.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1978
Woonoppervlakte: 113 m²
Perceeloppervlakte: 135 m²
Inhoud: 342 m³
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Verdiepingen: 3
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 55
Achterom: ja
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: geen garage
Energieklasse: C
Energie einddatum: 2029-10-07
Verwarming:
Warm water: c.v.-ketel
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: redelijk tot goed
Soort dak: zadeldak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op