Broekseweg 63

€239.000

AMEIDE
Onder bod
Beschrijving

Ruime eindwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk! Deze woning is geschikt voor zowel starters als gezinnen. De woning beschikt over 4 slaapkamers, heeft veel praktische bergruimte en een onderhoudsarme tuin met overkapping. De woning heeft een centrale ligging en de dagelijkse voorzieningen zoals een winkelcentrum en basisscholen bevinden zich op korte afstand.

OMSCHRIJVING VAN DE WONING
De woning is gebouwd in 1978. De inhoud meet circa 342 m³, de woonoppervlakte bedraagt daarbij circa 113 m². De perceeloppervlakte meet 136 m².

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal met meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer met trapopgang naar eerste verdieping, trapkast en airco; halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, 6-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en afzuigkap.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping; badkamer voorzien van bad, douche, wastafel, kast en toilet; 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van airco.

Tweede verdieping: overloop; berging; slaapkamer voorzien van dakraam en berging.

PROCEDURE VERKOOP
Dit betreft een zogenaamde vrije verkoop woning van woningcorporatie Fien Wonen. De woning wordt verkocht middels een inschrijvingsprocedure. Het inschrijfformulier wordt toegelicht en aan u overhandigd tijdens de bezichtiging.

RONDOM DE WONING
- Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tuin gelegen op het noordoosten.
- Tussen de woning en de berging bevindt zich een overkapping.
- Er is een stenen berging aanwezig van circa 10 m².
- De tuin is te bereiken middels een pad.
- De woning is gelegen op loopafstand van allerlei dagelijkse voorzieningen.

GOED OM TE WETEN
Bouwwijze woning: traditionele, bestaande bouw
Muren: spouwmuurconstructie
Vloeren: beton (type Kwaaitaal)
Dak: zadeldak met pannen
Nutsvoorzieningen: aardgas-, water- en elektra, gemeenteriool, telefoon en glasvezel.
Installaties: de elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen.

OVERIGE
Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van de koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak circa 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van de koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kettingbeding
Verkoper legt hierbij aan koper de verplichting op dat koper het verkochte niet zal verhuren, verkopen of op andere wijze ter beschikking stellen met het oog op de uitoefening van een praktijk voor tandheelkunde, daaronder begrepen orthodontie, het vervaardigen en/of plaatsen van tandprothesen, het verzorgen van werkzaamheden op het gebied van mondhygiëne. Bij overtreding van het bepaalde in dit lid 3 verbeurt de koper of diens rechtsopvolger een boete van € 25.000,- per overtreding en € 2.500,- voor iedere dag dat deze overtreding voortduurt jegens De Knotwilg B.V. gevestigd te Utrecht, feitelijk gevestigd aan de Mauritsstraat 123, te (3583 HM) Utrecht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52013200. Een en ander onverminderd het recht van De Knotwilg B.V. om in dat geval naast de verbeurde boetes tevens aanspraak te maken op vergoeding van de werkelijke schade. Koper aanvaardt deze bepaling en verplicht zich deze bepaling na te komen en deze op te leggen aan iedere nieuwe opvolger in de eigendom bij wijze van kettingbeding in de opvolgende akte van levering.

Lees de volledige omschrijving   
Details

Soort woning: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1978
Woonoppervlakte: 113 m²
Perceeloppervlakte: 136 m²
Inhoud: 342 m³
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Verdiepingen: 3
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 56
Achterom: ja
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: geen garage
Energieklasse: C
Energie einddatum: 2029-10-16
Verwarming:
Warm water: c.v.-ketel
Combiketel:
Eigendom:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: redelijk tot goed
Soort dak: zadeldak
Video

Locatie

Zoek uw droomhuis

Neem contact op